090114

Kolla In Ashley Björks blogg http://ashleysliv.devote.se/

090113

Hej!
Idag har det vart typ en helt vanlig tråkig skoldag, vi hade valfritt arbete i två timmar så första timmen dansade jag till våran föreställning som vi ska ha i skolan och sen jobbade jag då med min teknikuppsats, efter det gjorde jag på uppsatsen igen, sen hade vi matte och då gick vi typ igenom sånt som vi redan har gått igenom två gånger eller något sånt sen hade vi typ lunch och efter det SO sen slutade vi och då åkte jag hem och typ inte gjorde något speciellt, vid sex tiden åkte jag till träningen som var rolig men jobbig kom hem halv nio tror jg eller kvart över åtta åt lite och kollade på TV och nu har jag läst på tyskan (usch) som vi har till typ torsdag!
Men imorron ska jag typ inte göra någonting speciellt.
Puuuuuuuss

090113

Hejhej!
Nu har jag NO lektion och jag ska arbeta med min teknikuppsats, men jag har typ integ jort så mycket i skolan än så länge typ bara valfritt arbete och då dansade jag och dom andra i min grupp fast två av dom var inte med men vi ändrade typ lite på dansen och så sen hade vi valfritt arbete igen och då gjorde jag på min teknikuppsats som är huuuuur tråkig som helst så det går väldigt segt med det. Men nu ska jag arbeta lite och sen blir det typ matte eller något annat tråkigt!

090112

Jaha, snart ska jag sova men skit i det jag ska bara skriva klart detta inlägget och typ sitta lite vid bdb, men träningen idag var jätterolig vi hade typ längd och några kastövningar men man var inte tvungen att vara med så jag gjorde inte dom XD men annars har jag typ inte gjort så mycket mer idag!
Imorron ska jag då till skolan och sen på kvällen blir det typ friidrott!
Puuuuuss

090112

Hejhej!
Nu har ja kommit hem från skolan, för ett tagsen menmen!
Jag frågar er alla, tycker ni att det är rätt av en lärare att mobba eleverna för att dom inte går på den skolan men har sina lektioner där?
Det gör nämligen min tyskalärare, alla dom som går på min skola och har tyska (vi är fyra stycken kvar) och alla vi fyra vill sluta nu om hon inte slutar, för det ska ju vara roligt att gå i skolan inte tråkigt bara att tänka tanken på att gå till tyskalektionerna, får mig att typ bara vilja försvinna. Men vad tycker ni om det, rösta på: Hon är ju helt sjuk-i-huvudet, dåligt eller helt rätt av henne.
Men jag ska snart på friidrottsträning och det kommer att bli jätteroligt tror jag :D
Puuuuuuuuuuuuuss

090112

Nu sitter jag i skolan och ska jobba med min teknikuppsats om: Internet - väldigt ointressant har jag nu märkt. Men vem vet det kanske kommer till användning i framtiden!
Men iallafall så lyssnar jag mest på musik och letar lite fakta som jag måste läsa igenom, men jag måste skriva typ tre sidor eller något så jag måste ta och ta tag i det hela nu men jag skriver kanske mer senare ikväll eller efter skolan!
Puuuuuuss

090111

Hej!
Vaknade först vid 8 för att en av katterna klöste på en hylla, somnade om och vaknade sen igen vid 10 gick upp kl 11 sprang jag och min syster en liten kort runda, efter det städade jag på mitt rum, sen kollade jag på High School Musical 2, sen har jag kollat på TV och suttit vid datorn!
Imorron är det skola och det blir säkert tråkigt det är ju måndag efter skolan ska jag på friidrotts träning det blir säkert roligt, hoppas bara att vi gör något roligt som längd eller något annat.
Godnatt puuuuuuuuss

090110

Jag som sagt idag gjorde jag inget värdefullt mer än datorn, busade med katterna och kollade på TV spelade även lite Wii!
Vad har alla ni andra gjort idag?
Hur tyckte ni det var att börja skolan igen?
Själv tycker jag att det var väldigt tråkigt, vi gjorde inget roligt, vi hade teater det var det roligaste.
Menmen imorron blir det typ att jobba lite på teknikuppsatsen som ska lämnas in om typ en vecka och jag har knappt börjat :S
Vilka såg på Let's Dance igår isåfall vad tyckte ni?
Puuuuuss

090110

Godmorron!
Idag ska jag typ inte göra något speciellt typ bara leka med våra katter och kolla på film men vi får se om jag hittar på något mer.
Puuuuss

Nu kan ni mejla!

Ja nu har jag skaffat en e-post till min blogg som ni kan mejla till mig med idéer och annat så det är bara till att mejla till [email protected] om ni vill vara anonyma så kan ni skriva det eller så skriver ni bara vad ni vill heta tex Annanas tjejen! Hoppas att jag får in mycket mejl nu!
Puuuuuss

090901

Idag sög skolan verkligen, det enda roliga var teater resten sög. Klippte mig för ett litet tagsen men det blev typ bara sådär det såg konstingt ut med luggen men men det går inte att göra något åt det, det är bara att vänta tills det växer ut igen!
Men för övrigt så är jag med Lovisa nu och det är roligt :D

090901

Idag började skolan och jag har arbete nu och jag gör typ ingenting på min teknikuppsats det är hur tråkigt som helst, men iallafall senare idag ska jag klippa mig och vi får se hur det blir me det!
Puuuuuss

090801

Idag har jag inte gjort speciellt mkt!
Imorron börjar skolan

090701

Idag tillbringade jag dagen med Wicki, det var roligt.
Vi spelade typ The Sims 2 och online spel och typ lyssnade på musik och bara hade allmänt roligt.
Idag har vi släppt ut våra katter fritt i hela huset (dom har vart inne på toaletten förr) den ena av dom gick runt i hela huset medans den andra bara låg kvar i handfatet (?). Ja det var typ min dag men nu ska jag bara spela spel och typ chilla!
Puuuuuuss
P.S.
Kommentera D.S.

.


Yey

Idag är jag med Wicki och vi spelar The Sims 2 och gör skit fula gubbar XD
Ja och sen sitter vi vid våra datorer oxå!

Fantastisk dag

Idag har dagen vart helt underbart rolig!
Tillbringade den med Johanna och Gabbi, vi typ satt vid våra datorer, vi var typ ute i fem sekunder, vi kollade på tv och typ kollade på våra filmer som vi gjorde igår kväll, den ägde sönder och dom var på engelska!

....

Igår var det roligt vi gick och la oss vi typ 4 men först åt vi pizza och snackade!
Idag hittar vi säkert på något roligt!

Cola

Det kan vara farligt att dricka cola, om man inte vill ha blöta byxor. Vi drack cola innan och jag fick colan på byxorna

Vinterkyla

Nu kan man säga att det är kallt här!
Jag var ute innan med Johanna vi typ åkte på is och gungade kinagunga och det var kaaaaaallt

Ang design!

Jag har inte gjort designen själv det har Josephine gjort (http://juicyphine.blogg.se/ kolla gärna hennes blogg)!

Ny design

Förestten vad tycker ni om min nya design?

Johanna

Snart kommer Johanna hit det kommer bli roooooligt, det var typ jättelängesen jag var med henne, men det ska det bli ändring på :D

Hemma

Hej jag är hemma från mina kusiner nu, det var roligt, vi typ åt och sen pratade vi en massa om filmer och så, sen kom vi in på Mr. Bean och då började vi kolla på det och fan vad roligt det är!

Ny dag!

Igår skrev jag inte så mycket, men jag kollade mest på film igår, såg på I Hennes Skor och Hot Chick sen såg jag på någon film på TV också som jag inte kommer ihåg vad den hette, det var typ Nu Är Det Jul Igen 2.
Idag ska jag till Halmstad till mina kusiner, det blir säkert skoj. Men jag kommer tyvärr inte kunna skriva så mycket idag heller men jag skriver kanske mer ikväll eller inatt.
Puuuuuss

Wii

Haha nu ska jag spela Wii så vi ses

Hej!

God morron!

Idag har jag inga planer direkt vad jag ska göra, det får typ bli kola film och inte så mycket mer än det.
Hoppas att ni andra får en trevlig dag!
Ni får gärna komma med idéer om vad jag ska skriva om, det skulle varit jätte roligt.

(L)


Lovisa

Igår lr ja det bli igår för klockan är nu 00.23. Igår då var jag med Lovisa det var jätte roligt, vi spelade ett spel, sen gick vi ut på en kort promendnad och sen spelade vi lite dator, sen åkte hon hem.
Senare idag vet jag inte vad jag ska göra men vi får se!
Puuuuuss

Till anonym!

På bilderna som  jag har lagt ut när jag har mkt smink är inga seriösa bilder det var bara när jag var med en kompis, annars har jag bara typ mascara, kajal och en foundation som har samma nyans som min hudfärg!

Yey

Nu är jag med Lovisa och det ska blir skoooooj!

Sov dax

Nu ska jag sova så god natt
Puuuuuuuss^~^

...

Nu har jag kommit på några nyårslöften:
~Skaffa mer pengar, antagligen sommarjobb då
~Bli en bättre kompis planera bättre så att allt kommer in och så att jag inte är med någon istället med den jag bestämde med först
~BLI BRUN
~Sova bättre
~Röra mer på mig

En liten bild till er från mig


Kort sammanfattning av dagen!

Ja en kort sammanfattning av dagen.
Vaknade vi tolv, satt lite vid datorn, sen ringde Wicki, gick in i duschen och gjorde mig i ordning, gick till Wicki, när jag kom dit var Sara där, vi typ hade flummroligt skrattade en massa, sen gick tyvärr Sara hem, sen satt jag och Wicki och skrev och fixade lite och så på våra bloggar, sen gick jag hem, när jag kom hem kollade jag lite på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" den var bra, sen åt jag och sen kollade jag på något som typ hette "Det halvt dolda" eller något i den stilen och nu sitter jag här och skriver!
God natt puuuuuuss

Usch

Fy vad det är tråkigt med anonyma kommenterare lr vad man nu ska säga XD
Det var jättemånga förr som kommenterade anonymt på min bdb och nu har någon kommenterat anonymt på min blogg :(
Fast vissa av de anonyma kommentarerna på bdb skriver bara att man är söt och så men det är ändå irriterande när man inte vet vem det är.
Så alla som vill kommentera min blogg och så skriv vem/vilka du/ni är!

Tyck vad ni vill


;)

Nu sittar jag med Wicki båda håller på och skriver på sina bloggar, men min blogg är ju då bäst XD
Nej men jag skojar bara.

Snart börjar skolan och det kommer bli tråkigt, en massa läxor igen och ingen tid för något annat, men har man tur så får vi inte så mkt mer läxor, men lärarna vill nog inte vara så snäll.

Nu längtar jag till sommaren men inte som den förra somaren var, bara en massa bråk och tråk hela tiden. :/
Denna sommaren så ska jag blir bruuuuun :) och få fint solblekt hår så att det blir ljuuust!

Men jag skriver mer senare
Puuuuuuuuuuuss<333

Wicki & Sara

Hihi idag så har jag vart med Wicki och Sara det var sjukans roligt skrattade heeela tiden! :D

Bild från sminkningen


Hej

För någon dag sen sp var jag med min kompis Agnes vi hade väldigt rolig vi sminkade varandra och så det blev rättså bra faktiskt

Yihoo

Idag ska jag typ vara med en kompis ska bara ringa henne och så först sen bär det typ av till henne och ni ska få höra mer lite senare

2009

Nu har det nya året börjat, hoppas att det blir bättre än det förra.

Men idag har jag typ ätit spelat WII, kollat på raketerna och så gick jag på en promenad med Wicki, Sara och Gagga det var riktigt mysigt, skrek gott nytt år till folk som vi mötte och dom sa tbx, men om några timmar ska jag typ vara med Wicki om man har lyckats att soman tills dess då!

Gott nytt år!

2009


RSS 2.0