Varberg

Nu bär det snart av emot Varberg för att tävla i Getabocksspelen, ska tväla i längdhopp och 100m. Vet inte hur det kommer att gå har inte tränat på en vecka typ pga av jag har varit sjuk och så. Men men det kommer att gå bra det ska ni allt få se.
Idag fyller även mamma år så grattis till henne!


Puss&Kram

Night update

Imorron blir det att gå upp tidigt, åker iväg för att tävla i varberg imorron, det blir roligt hoppas det går bra bara. Nu ska jag sova och så hörs vi sometime somewhere

Puss&Kram

Tävlingsbidrag

Jag vill vinna dessa biljetterna till mig och min tvillingsyster för att vi blev tillfrågade att vara med i filmen men var tyvärr för olika och kunde därför inte få rollerna som Tina och Cilla, vi vill därför vinna biljetterna för att få se hur slut resultatet blev.
Jag vill att min tvillingsyster ska följa med mig till bion för att vi har samma starka band mellan oss som Tina och Cilla. Skulle därför reagera precis som Tina gör när hon förlorar Cilla.
http://filmjagsaknardig.blogg.se

Waiting

Sitter hemma i soffan och väntar på att tiden ska gå, bussen går 9.18 och jag är redan klar och det är segt att vänta. Kollar på nyhetsmorron nu och kommer säkert börja spela något spel istället.
Men vi hörs!


Puss&Kram

Towmorrow when the school begins

Som rubriken säger börjar jag tvåan på gymnasiet imorron, kommer bli awesome.
Har saknat klassen och danslektionerna, resten är shit the same typ. Börjar som jag tidigare har nämt klockan 10 imorron, men ska gå upp 7.30 för att kunna ha god tid på mig att fixa mig och så.
Men see ya later babes


Puss&Kram

Dagarna går

Ojojoj, vilken hemsk uppdatering det har varit här.
Men aja det som är gjort är gjort och det går inte att göra något åt det nu.
Men skolan börjar på onsdag, klockan tio ska jag befinna mig på skolan i en utav bildsalarna, gött.
Men jag tycker det ska blir roligt att börja skolan igen har saknat att ha lite rutiner i vardagen nu. Så jag längtar faktiskt, bara jag blir av med min förkylning som jag har kvar efter att jag har varit sjuk (?), jag har varit sjuk. Det gick ett år och åtta månader mellan senast jag var sjuk och nu.
Ajaja det var allt for now, we can see each other someday maybe towmorrow maybe never.

Puss&Kram

RSS 2.0